zORGBEVEILIGING VOOR DE THUISZORG

De beveiliging van uw thuiszorg vraagt om specifieke aandacht. Uw medewerkers kunnen te maken krijgen met situaties die gepaard gaan met onmacht, agressie of onbegrip. Thuiszorgmedewerkers kunnen vaak ook wel een ‘paar extra handjes’ gebruiken. Bijvoorbeeld als het gaat om iemand even in of uit bed te helpen.

“Normale beveiligers zijn niet met de zorg bezig”. Zorgbeveiligers wel en kunnen uw thuiszorgmedewerkers ondersteunen. Snel en gemakkelijk een ‘extra paar handen’ dus”.

Waarschijnlijk werken uw medewerkers veel bij mensen thuis en kan het voorkomen dat er op sommige momenten weinig personeel beschikbaar is. Misschien zijn er ook medewerkers die diensten alleen moeten draaien. Dit alles heeft uiteraard invloed op de veiligheid van uw medewerkers en patiënten of cliënten.

Zorgbeveiliger voor de thuiszorg

Voor de thuiszorg bieden wij gespecialiseerde zorgbeveiligers. Dit zijn goed opgeleide beveiligers die aanvullende trainingen hebben gevolgd van Zorgbeveiliging Nederland.

Daarnaast is het mogelijk, in samenspraak met de opdrachtgever, gerichte trainingen te geven aan ons personeel. Een gerichte training, waarbij onze zorgbeveiligers getraind worden op scenario’s die spelen in uw thuiszorg, kan bijvoorbeeld helpend zijn om veiligheidsrisico’s weg te nemen.

Onze zorgbeveiligers zijn beveiligers met hart voor mensen. Door slimme software kunnen we u inzicht geven in de verleende servicediensten. Dit helpt u niet alleen, maar ook onze medewerkers en geeft extra inzicht.

Meer weten over het beveiligen van uw zorg?

Wilt u meer weten over zorgbeveiliging? Neem gerust contact met ons op, klik hier.

HOOFDKANTOOR

  • Lavendelheide 21
  • 9202 PD Drachten

CONTACT GEGEVENS

  • 085 130 25 75
  • info@zorgbeveiligingnederland.nl
  • Of whatsapp ons!
Vragen? Bakje doen? App gerust! Zorgbeveiliging Nederland img 1