Zorgbeveiliging voor de GGZ

De beveiliging van uw instelling in de geestelijke gezondheidszorg vraagt om specifieke aandacht. Uw medewerkers kunnen te maken krijgen met situaties die gepaard gaan met onmacht, agressie of onbegrip. Een GGZ-instelling is namelijk vatbaar voor veiligheidsrisico’s.

“Normale beveiligers zijn niet met de zorg bezig, maar sluiten wel af”. Zorgbeveiligers ondersteunen uw zorgpersoneel én sluiten ook af. Snel en ‘een extra paar handen’ dus”.

Wellicht werken uw medewerkers op grote instellingsterreinen, waar het in de avond-, nachturen en weekenden voor kan komen dat er weinig personeel beschikbaar is. Misschien zijn er ook medewerkers die diensten alleen moeten draaien. Dit alles heeft uiteraard invloed op de veiligheid van uw medewerkers en patiënten of cliënten.

Zorgbeveiliger voor de GGZ

Voor de geestelijke gezondheidszorg bieden wij gespecialiseerde zorgbeveiligers. Dit zijn goed opgeleide beveiligers die aanvullende trainingen hebben gevolgd van Zorgbeveiliging Nederland.

Daarnaast is het mogelijk, in samenspraak met de opdrachtgever, gerichte trainingen te geven aan ons personeel. Een gerichte training, waarbij onze zorgbeveiligers getraind worden op scenario’s die spelen bij uw GGZ, kan bijvoorbeeld helpend zijn om veiligheidsrisico’s weg te nemen.

Onze zorgbeveiligers zijn beveiligers met hart voor mensen. Door slimme software kunnen we u inzicht geven in de verleende servicediensten. Dit helpt u niet alleen, maar ook onze medewerkers en geeft extra inzicht.

Meer weten over het beveiligen van uw zorg?

Wilt u meer weten over zorgbeveiliging? Neem gerust contact met ons op, klik hier

HOOFDKANTOOR

  • Lavendelheide 21
  • 9202 PD Drachten

CONTACT GEGEVENS

  • 085 130 25 75
  • info@zorgbeveiligingnederland.nl
  • Of whatsapp ons!
Vragen? Bakje doen? App gerust! Zorgbeveiliging Nederland img 1