Bauke Ferwerda

Functie: Algemeen directeur 

Leeftijd: 34 jaar 

Door de personele krimp in de zorgsector en onze kennis en expertise binnen de beveiliging is het idee ontstaan om professionele zorgbeveiligers te gaan leveren via Zorgbeveiliging Nederland.  De naam zorgbeveiliger bestaat al langer echter zit er naast het diploma beveiliger geen inhoud aan deze functie. Wij zorgen voor goed opgeleide zorgbeveiligers die naast hun expertise op het gebied van beveiliging minimaal in het bezit zijn van BHV met reanimatie, doelgroepentraining en een til- en transfertraining. Wij willen op deze manier een bijdrage leveren aan de zorgsector door twee werelden met elkaar te verbinden.

Janna Bekkema

Functie: Backoffice medewerker

Leeftijd: 28 jaar

In 2015 heb ik de studie HBO Bedrijfskunde afgerond en in 2016 ben ik begonnen bij Ferwerda Beveiliging. Wat mij interesseert in het vakgebied beveiliging is de dynamiek. In het vakgebied beveiliging moet je als organisatie in mijn opinie flexibel zijn en inspelen op de behoeften in de markt. Er zijn continue veranderingen en deze maken het werk erg interessant.

De zorgmarkt vraagt om flexibiliteit en vernieuwing. Tijdens mijn studie heb ik mij gespecialiseerd in innoveren van organisaties door middel van een innovatief bedrijfsmodel. Bij de minor Master of Change waarbij het succesvolle innovatiemodel Business Model Canvas centraal stond, mocht ik bij verschillende bedrijven ontwerpen en implementeren. Deze bedrijven waren erg enthousiast en gebruiken dit model nog steeds. De klantbehoefte en waardepropositie staat centraal bij het Business Model Canvas. Ook bij Zorgbeveiliging Nederland wordt dit model gehanteerd.

Henk Posthumus

Functie: Operationeel directeur 

Leeftijd: 53 jaar

Van huis uit ben ik zelfstandig ondernemer. In 1987 ben ik begonnen als ge√ľniformeerde beveiliger. De diversiteit en het onder de mensen werken is erg leuk in ons vakgebied. In de afgelopen dertig jaar heb ik alle facetten binnen de beveiliging meegemaakt en nu gaan we daar een nieuw facet aan toevoegen: Zorgbeveiliging!

Zelf heb ik hier veel raakvlakken mee door de ervaring die ik heb opgedaan binnen meerdere zorginstellingen. Zelf ben ik nog dagelijks werkzaam binnen een zorginstelling en begrijp ik erg goed welke behoefte hier ligt als het gaat om beveiliging. Ik ben een ervaren duizendpoot en dienstverlener in hart en nieren. Ben resultaat- en oplossingsgericht met aandacht voor de zaak en de relatie. Verbeteringstrajecten die gericht zijn op het verhogen van de klanttevredenheid en efficiency in projecten geven mij heel veel energie!

Koffie drinken en/of meer weten? 

Neem gerust contact met ons op of ga terug naar onze homepage

HOOFDKANTOOR

  • Lavendelheide 21
  • 9202 PD Drachten

CONTACT GEGEVENS

  • 085 130 25 75
  • info@zorgbeveiligingnederland.nl
  • Of whatsapp ons!
Vragen? Bakje doen? App gerust! Zorgbeveiliging Nederland img 1