Veiligheid voor zorginstellingen

Als Zorgbeveiliging Nederland zijn we ons vooral af gaan vragen: “Hoe kunnen we beveiliging in de zorg echt goed vorm gaan geven?”. We ontdekten dat binnen de gezondheidszorg verschillende functies vaak worden onderverdeeld als bijvoorbeeld: gastheer, verplegend personeel, logistiek personeel of BHV-er. We gingen ons afvragen: “Kunnen we beveiliging en zorg ook wat meer combineren?”. Dit bleek goed vorm te kunnen krijgen in een nieuwe functie: de zorgbeveiliger!

Zorgbeveiliger als beroep

Een ‘gewone’ beveiliger krijgt vanuit de basisopleiding niets mee van zorg en mag én kan ook de zorg niet ondersteunen. Een zorgbeveiliger mag én kan dit wel! Onze zorgbeveiligers hebben naast hun reguliere opleiding tot beveiliger extra ‘zorgbagage’ meegekregen. Bijvoorbeeld: doelgroep-training, til- en transfertraining en aanvullende benaderingstechnieken. We spreken pas van een zorgbeveiliger als iemand aanvullende training heeft gehad en de hierbij behorende certificaten heeft ontvangen.

De competenties en diploma's die onze zorgbeveiligers bezitten zijn minimaal: beveiliger MBO niveau 2, Certificaat til- en transfertraining, Doelgroepentraining, BHV, affiniteit met zorg en EHBO.

Aanvullende zorgtrainingen

Onze medewerkers worden altijd in overleg met een zorginstelling nageschoold. Dit zorgt ervoor dat onze medewerkers uitstekend in staat zijn om uw organisatie te voorzien van hooggekwalificeerd beveiligingspersoneel. Ook zaken als: gastheerschap, ondersteuning aan bed of op diverse afdelingen komen dan aan bod.

Kostenbesparing en aanvullende diensten

Vaak kan een kostenbesparing gerealiseerd worden door de inzet van zorgbeveiligers. We kijken graag met u mee naar de mogelijkheden voor de meeste efficiënte oplossing binnen uw organisatie.

Daarnaast bieden we ook begeleiding, haal- en brengservice, personenalarmering en de opvolging hiervan. Ook zijn we beschikbaar voor sociale controle richting bijvoorbeeld eenzame ouderen.

Onze professionele zorgbeveiliging draagt altijd bij aan een hoger veiligheidsgevoel onder uw medewerkers, wat bijdraagt aan een lager ziekteverzuim en betere dienstverlening aan uw patiënten of cliënten.

Meer weten over het beveiligen van uw zorg?

Wilt u meer weten over zorgbeveiliging? Neem gerust contact met ons op, klik hier.

HOOFDKANTOOR

  • Lavendelheide 21
  • 9202 PD Drachten

CONTACT GEGEVENS

  • 085 130 25 75
  • info@zorgbeveiligingnederland.nl
  • Of whatsapp ons!
Vragen? Bakje doen? App gerust! Zorgbeveiliging Nederland img 1