Zorgbeveiliging voor uw ziekenhuis

De beveiliging van uw ziekenhuis vraagt om specifieke aandacht. Uw medewerkers kunnen te maken krijgen met situaties die gepaard gaan met onmacht, agressie of onbegrip.

Zorgbeveiligers zijn getraind in de aspecten van de beveiliging van een ziekenhuis: van het begeleiden van helikopterlandingen tot het bijstaan van het calamiteitenteam tijdens de eerste hulpverlening. Onze zorgbeveiligers hebben een goed inlevingsvermogen en kunnen adequaat omgaan met emotionele situaties. Zij zorgen met u voor de veiligheid van bezoekers, patiënten, en personeel.

“Normale beveiligers zijn niet met de zorg bezig”. Zorgbeveiligers hebben oog voor ziekenhuiszorg en gastvrijheid en hebben een specifieke training gevolgd voor het beveiligen van zorg. In uiterste situaties mogen zij zelfs uw zorgverleners ondersteunen”.

Een zorgbeveiliger voor uw ziekenhuis

Voor ziekenhuizen bieden wij gespecialiseerde zorgbeveiligers. Dit zijn goed opgeleide beveiligers die aanvullende trainingen hebben gevolgd van Zorgbeveiliging Nederland.

Daarnaast is het mogelijk, in samenspraak met de opdrachtgever, gerichte trainingen te geven aan ons personeel. Een gerichte training, waarbij onze zorgbeveiligers getraind worden op scenario’s die spelen in uw ziekenhuis, kan bijvoorbeeld helpend zijn om veiligheidsrisico’s weg te nemen.

Onze zorgbeveiligers zijn beveiligers met hart voor mensen. Door slimme software kunnen we u inzicht geven in de verleende servicediensten. Dit helpt u niet alleen, maar ook onze medewerkers en geeft extra inzicht.

Meer weten over het beveiligen van uw zorg?

Wilt u meer weten over zorgbeveiliging? Neem gerust contact met ons op, klik hier.

HOOFDKANTOOR

  • Lavendelheide 21
  • 9202 PD Drachten

CONTACT GEGEVENS

  • 085 130 25 75
  • info@zorgbeveiligingnederland.nl
  • Of whatsapp ons!
Vragen? Bakje doen? App gerust! Zorgbeveiliging Nederland img 1